Stretch & Meditate ZuidAs ClubSportive

Unplug to reconnect

De zakelijke werkomgeving kan veeleisend zijn. Hoe behoud je overzicht en rust in een complexe en dynamische omgeving?Via Stretch & Meditate ZuidAs ClubSportive:

De meest succesvolle en prettige interventie op een dag? Stop. Neem een pauze. Schakel naar de Stilte. Kort ( adem  ) of lang(er) met onze begeleide stretch en meditate. Een punt van rust. Ontspan, accepteer, laat los. Even de stekker eruit middels een 30 minuten fysieke en mentale aandachtstraining. Om vervolgens vanuit ontspanning en met een fris perspectief weer aan het werk te gaan.

Elke maandag en vrijdag om 12.30 uur in de yogazaal van Club Sportive. Wees welkom. Deelname is gratis ook voor niet leden van Club Sportive; meld je aan bij de receptie en ze wijzen je de weg naar de studio. Meditate & Stretch ZuidAs ClubSportive

Locatie Club Sportive

Wat is Mindfulness?

Mindfulness is aandachtstraining. Je bent in het huidige moment bewust van gedachten, gevoelens en fysieke reac- ties. Onder druk kun je bewust reageren in plaats van je automatische patronen te volgen. Mindfulness biedt daarmee veel meer dan alleen ontspanning.

Wat levert het op?

30 jaar wetenschap

1. Betere veerkracht onder stress
2. Verbetert concentratievermogen
3. Meer creativiteit en innovatie
4. Hogere emotionele intelligentie
5. Authenticiteit en werkplezier