Mindfulness Training MBSR/MBCT ZuidAs

Stressreductie en Energiemanagement

MindfulBizz geeft ook de originele Mindfulness Training MBSR/MBCT ZuidAs, deze Mindfulness training staat internationaal bekend onder de noemer MBSR/MBCT. Deze training verschilt in  vorm, taal en duur van de sessies van onze Mindful Business Training. De training is meer gericht op stress reductie alleen. Toch is de essentie gelijk. Mindfulness leert je om te gaan met de druk en snelheid van onze hedendaagse westerse wereld. In de Mindfulness Training leer je de 2500 oude meditatie technieken van de Boeddha. Deze technieken zijn voor westers gebruik geschikt gemaakt door onder andere Jon Kabat-Zinn. Hij is de grondlegger van de MBSR (Mindfulness Based Stress Reduction). Deze training is de basis mindfulness training, de training MBSR en MBCT (Mindfulness Based Cognitive Therapy) die qua thematiek overal gelijk gegeven wordt.

 

‘Mindfulness is het bewustzijn dat je ervaart als je doelbewust je aandacht richt in dit huidige moment zonder te oordelen’

– Jon Kabat-Zinn  Founder MBSR  Training | Universiteit van Massachusetts

 

Wat leer je?

De basis mindfulness training leert je een nieuwe houding aannemen ten opzichte van je gedachten, je gevoel, je gedrag door aanwezig te zijn in het moment met een heldere geest en een ontspannen lijf. Je traint jezelf hoe jij stress, de overload aan gedachten, frustraties en uitdagingen kan aangaan met inzicht, wijsheid & ‘peace of mind’. Je leert je gedragspatronen zien en doorbreken middels acceptatie. Dat geeft rust, vrijheid en geluk in je leven, wat je uitstraalt naar de mensen om je heen. Het geeft je de keuze om je leven te leven op jou manier.

Een voorgesprek geeft inzicht

Contact

8-weekse open training MBSR in Clubsportive op ZuidAs Amsterdam

STARTDATUM: woensdag 3 oktober 15.30 - 17.30 uur

Kosten: € 550,- excl. BTW

of 8-weekse Incompany training
Prijs op aanvraag

De wetenschap

In het industriele tijdperk wezen wetenschappers op het belang van sport waarop met ongeloof werd gereageerd! Nu in het informatie en digitalisatie tijdperk wijzen wetenschappers op het belang van aandacht training en emotionele intelligentie om gezond, succesvol en gelukkig te blijven!

Try now: One Moment Meditation

Ervaringsleer

Mindfulness is een ervaringsleer. Dagelijks 10-30 minuten oefentijd (mediteren) is nodig voor resultaat. Ook na de training zal regelmatige oefening nodig zijn als onderhoud en verdieping. Meditatie is voor de geest wat sport is voor het lichaam.

Brein

Mindfulness training is gebaseerd op onderzoek naar emotionele intelligentie en neuropsychologie. Dit toont o.a. aan dat nieuwe neurale netwerken in het brein ontwikkelen na 8 weken dagelijks Mindfulness training.

Bewaren

Bewaren